Nieuwe ontwikkelingen bij Creatorspace in 2022
13 februari 2022 

Nieuwe ontwikkelingen bij Creatorspace in 2022

Het is eindelijk zover. Creatorspace is lekker bezig vanuit het voedselbos in Doorn. Er zijn in 2022 al meerdere bijeenkomsten geweest in Doorn, over bijvoorbeeld het vinden van je Ikigai, en op 3 maart volgt de eerste masterclass online over "Hoe kom ik in actie". Ook is de digitale leeromgeving en het lidmaatschap in de maak. 

In april 2022 zal Joost van Berckel een retraitelocatie op Ibiza gaan bezoeken om hiervandaan vanaf 2022 retraîtes te kunnen verzorgen. Ibiza is trouwens ook goed bereikbaar via trein en de ferry, wel zo duurzaam en avontuurlijk. Ook zeilen behoort wellicht straks tot een mogelijkheid. Ook onderzoekt Creatorspace de mogelijkheden voor het organiseren van een retraîte in Malawi in samenwerking met 12Africa, waar Dilo van Commenee met zijn vriend een duurzame lodge heeft en je kunt genieten van lake Malawi en de big five, op een ecologische manier. Hierbij zal Creatorspace ook steeds een project ter plaatse ondersteunen om bij te dragen aan een betere wereld voor iedereen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het minder ver van huis te zoeken, bijvoorbeeld bij de Maanhoeve of de theetuin van Bartiméus, waarmee Creatorspace nauw samenwerkt. Bijvoorbeeld kun je hier genieten van klankschaalreizen, pandrum sessies en meditaties vanuit een Yurt of de Druivenkas.

Ook voor passievol ondernemen kun je terecht bij Creatorspace. Zo is er al een accountability groep actief met ondernemende masterminds. Zou je alvast vriend willen worden van Creatorspace en willen deelnemen aan onze accountabilitygroep? Bekijk dan deze pagina.

Hou de website in de gaten voor de snel veranderende ontwikkelingen!

Over de schrijver
Creatief bedenker van Creatorspace voor verbinding met jezelf, elkaar en de natuur. Spirituele reisgids en organisator retraîtes, masterclasses, workshops en meetups. #sociaalondernemen
Reactie plaatsen